pühapäev, aprill 02, 2006

Seletuseks eelmisele postitusele


Björnil on düsleksia ja düsgraafia. Lihtsamalt öeldes lugemis-ja kirjutamispuue. Tihti käsitletakse neid omavahel koos ühise nimetaja düsleksia all (vt eelmist postitust). Ma ei tea sellest suurt midagi, kuid olen nüüd ise omal algatusel hakanud internetist materjali otsima, et teada mida see täpsemalt endast kujutab. Ehk oskan siis paremini mõista ja aidata Björni ning saan ka ise targemaks. Igastahes on Björn paras pähkel mulle.

PS! Pildil on nädalaplaan, mille kunagi siia saabudes Björnile tegin. Ta ei tea ju siiamaani päris täpselt mis päevaga nädal algab ja mis järgmine päev on. Paar kuud tagasi imestas ta nii siiralt iga reede, et homme ei peagi kooli minema. Nüüd oskab ta juba laupäeva ja pühapäeva oodata.

Minu tehtud nädalaplaanil on iga süda üks nädalapäev. Trükitähtedega on rootsi keeles kirjutatud nädalapäevade nimetused ning korrapärased tegevused (nt esmaspäevast reedeni on kool, kolmapäeval jalgpallitrenn, laupäev ja pühapäev on vabad päevad jne). Nädalaplaan ripub Björni toa seinal.

Kommentaare ei ole: